Dressing op maat laten maken.

Een dressing op maat gemaakt is erg handig. Kleding en schoenen kan je mooi ingedeeld opbergen in een dressing. Men kan de voorkeur geven aan een open of gesloten dressing. Dressings kan je ook plaatsen onder schuine plafonds en in kleinere kamers.

Wat is nu eigenlijk een dressing? Een dressing is een aparte plaats in huis waar je kleding, schoenen en accessoires netjes kan opbergen in kasten.

Je kan de ruimte voorzien van spiegels, speciale verlichting, een zitbakje…. 

Standaard kasten passen niet altijd in iedere ruimte. Soms heb je te maken met schuine wanden of verschillende hoogtes.

Een dressing op maat laat toe een ruimte optimaal te benutten en de indeling ervan volledig volgens jouw wensen uit te voeren.

dressing laten maken

De kasten zijn het belangrijkste onderdeel van je dressing. Wanneer je een kast op maat laat maken, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je werken met uitklapbare kapstokken, ingebouwde spiegels, het aantal legplanken en de hangruimte zelf bepalen.

Je kan een eventueel aparte ruimtes voorzien voor accessoires, schoenen, riemen, tassen….. dat is het mooie aan maatwerk.

inloopdressing plaatsen

Je kan kiezen voor schuifdeuren, voorzien van spiegels. Schuifdeuren zijn ruimte besparend, hierdoor kan je in een kleinere ruimte toch een mooie dressing realiseren.

Spiegels zij belangrijk in een dressing, ze laten de ruimte groter lijken en je kan jezelf bekijken bij het kiezen van je kledij.  Laat voldoende verlichting plaatsen rond de spiegels en in de doorgang, zodat je dressing mooi verlicht is.

De prijs van een dressing hangt af van de keuze die je maakt: materialen, indeling, spiegels, verlichting….. en natuurlijk ook de afmeting van je dressing.